Program Global : Indonesia, Singapore, Brunei, Malaysia  | Home | Syarikat | Sistem | Produk | Blog |
Nasly binti Mohamed Ali
naslyma[at]gmail.com
hp: 0193606662 / 0169350170


Pendaftaran_Percuma
Sistem Penajaan
Plan Pemasaran
Plan World Pool
Testimoni Produk

Produk
Minyak Kelapa Dara
Habbatus Sauda
Madu
Mascotek + Stevia
Suami Power

  MENGAPA Bio-Asli?
 • produk organik berkhasiat tinggi
 • harga berpatutan
 • bonus walaupun satu kaki
 • bonus dikira setiap hari
 • bonus world pool
 • hadiah setiap pembelian dua produk
 • tiada yuran keahlian
 • sistem penajaan randomiser
 • pos percuma

 •  
Visi dan Misi Syarikat
 • Memasarkan Produk Halal Keluaran Industri Desa Ketahap Antarabangsa
 • Membantu membangunkan Industri Desa dan mewujudkan peluang perniagaan
 • Mewujudkan peluang pekerjaan kepada masyarakat luar bandar khususnya daerah Sabak Bernam

Asalamualaikum wbt .

    Terlebih dahulu terima kasih kami ucapkan kerana anda telah berfikiran positif untuk mengetahui konsep perniagaan yang cuba kami perkenalkan ini. Dari pengalaman kami, ramai yang telah berjaya kerana ianya sangat mudah. Anda boleh  berjaya kalau anda mahu dan meletakkan matlamat itu di dalam diri anda disamping berusaha, dan begitulah juga sebaliknya.

 Kami harapkan peluang ini akan menjadi titik tolak kepada anda, menemui jalan yang anda cari selama ini. Kami juga berharap anda dapat meluangkan masa untuk meneliti setiap perkataan yang kami sampaikan disini dan fikirlah dengan pemikiran yang positif. Jika anda penat membacanya, kami lebih dari itu lagi untuk menyediakan semuanya ini untuk anda.

 Seandainya anda sekarang ini kepenatan atau  ketiadaan waktu, berehatlah  dahulu, bacalah apabila anda benar-benar tenang kerana dengan ketenangan sahaja kita mampu untuk membuat keputusan yang bijak.

 Harap maklum, perniagaan yang kami amalkan ini adalah berkonsepkan IT-promotion commission 20 level ( internet dan sms ) tetapi oleh kerana terlalu banyak saingan dari syarikat lain disamping ingin membebaskan diri dari terperangkap dengan sistem perniagaan yang tidak ekonomi, membazir masa dan juga kos yang terpaksa ditanggung oleh syarikat maka kami mencari idea baru yang lebih mesra pelanggan  disamping memudahkan urusan perniagaan. Setelah beberapa tahun dibuat kajian dan penelitian maka kami dapati penggabungan sistem IT-Multilevel Marketing dengan sistem penghantaran secara POS    ( MAIL ORDER ) yang dijamin selamat ( diinsurankan) sungguh mudah dan sambutan di pasaran adalah amat menakjubkan sekali  . Ia adalah idea kami yang terbaru dan kami  dapati ia adalah cara paling malas untuk mencari wang .

 Ini kerana dengan sistem IT-promotion commissions dan secara  POS(MAIL ORDER) banyak perkara yang dapat dijimatkan samada modal atau masa dan ianya sangat mudah, murah dan lebih berkesan dalam strategi pemasaran serta menguntungkan semua pihak.

Buat permulan syarikat hanya menawarkan 5 produk herba iaitu vcop, vcoh, vco31 dan Jus Mas Rozel(terbaru). Produk baru akan memasuki pasaran secara berperingkat, berpandukan suasana dan strategi pemasaran.

Akhir kata DesaKu mengucapkan selamat membuat 'perniagaan promosi' yang sangat mudah dengan bantuan sms , internet dan pos.

Ikhlas dari,

Desaku

 

Profile Syarikat dan Jenama

Perniagaan kami bermula pada tahun 1997 di mana Syarikat Teknologi Desa Hijau Sdn Bhd telah mendapat kontrak mengilang dan memasang 'transformer' keluaran syarikat antarabangsa Jepun (Tamura Electronics (M)  Sdn  Bhd). Bersama tekad dan usaha gigih, dengan modal sebanyak RM2600 dibantu oleh 6 orang pekerja kami pernah berada dipuncak sehingga bilangan pekerja mencapai 120 orang dan jualan Syarikat mencecah jutaan ringgit. Pada tahun 2002 kesan daripada krisis ekonomi dunia kebanyakan syarikat elektronik tempatan dan luar negara terpaksa gulung tikar. Kami tidak terkecuali terkena tempias krisis yang sangat dahsyat ini, tetapi berkat dari kesabaran syarikat kami mampu terus bertahan sehingga sekarang dengan bilangan perkerja seramai 20 orang (Kini dikenali sebagai Mudah Niaga Enterprise)

Memandangkan potensi industri elektronik semakin suram di Malaysia maka kami membuat beberapa kajian untuk mencari alternatif bidang perniagaan baru. Akhirnya kami membuat keputusan menceburi bidang perniagaan berasaskan minuman dan makanan. Pada tahun 2002 produk pertama kami iaitu Pati Sirap Ros 200ml dan 375ml mula memasuki pasaran. Atas beberapa perkiraan, syarikat Teknologi Desa Hijau Sdn Bhd di ubah mengambil peranan sebagai pengeluar makanan dan minuman sementara Mudah Niaga Enterprise sebagai syarikat yang mengendali perniagaan elektronik.

Kini, setelah hampir 4 tahun berniagaan, dengan pertambahan rangkaian produk mencecah jumlah ratusan jenis, dengan pengurusannya semakin kompleks, Desaku Trading ditubuhkan khusus untuk menguruskan segala urusan  jualan dan pemasaran secara borong manakala Desaku Maju Marketing ditubuhkan khusus untuk perniagaan di internet. Darinya terbit beberapa sistem pemasaran seperti sistem matahari dan sistem 5 bintang yang menawarkan berbagai kemudahan serta kaedah terkini dalam pemasaran dengan misi dan visi agar kejayaan perniagaan ini dapat dirasai oleh orang ramai.

Terakhir, kami melangkah setapak lagi, menawarkan produk berasaskan herba dengan jenama Bio-Asli yang masyhur dikenali dipasaran sebagai minyak kelapa dara.

LOGIN MEMBERdaftar percuma
Belian online dan Semak komisyen


hpa online biz
. . . . mai secawan .
Improve Your Vision Naturally Without Glasses, Contacts, or
 Surgery! Click Here To Find Out More...
Disclaimer : Website ini bukanlah milik syarikat MLM terbabit tetapi dimiliki oleh penaja untuk menjalankan pemasaran melalui internet. Peluang pendapatan adalah bergantung kepada usaha ahli sendiri.